Πέμπτη, 21 Φεβρουάριος 2019

Πακέτα Ιατρικών εξετάσεων για παιδιά σε προνομιακές τιμές από το Παίδων ΜΗΤΕΡΑ

Το Παίδων ΜΗΤΕΡΑ του Ομίλου Υγεία με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα ιατρικών εξετάσεων σε προνομιακές τιμές.

– Βασικό πακέτο άθλησης που περιλαμβάνει καρδιολογική εξέταση, ΗΚΓ, Triplex καρδιάς, οφθαλμολογική εξέταση.

– Πλήρες πακέτο άθλησης που περιλαμβάνει καρδιολογική εξέταση, ΗΚΓ, Triplex καρδιάς, οφθαλμολογική εξέταση, εξετάσεις αίματος (γενική αίματος, γενική ούρων, σίδηρος, φερριτίνη, σάκχαρο, χοληστερίνη, τριγλυκερίδια)

Τα Εξωτερικά Ιατρεία του Παίδων ΜΗΤΕΡΑ λειτουργούν σε έναν μοντέρνο και άνετο χώρο και είναι στελεχώμένα με παιδιάτρους υψηλής επιστημονικής κατάρτισης και γιατρούς όλων των υποειδικοτήτων της παιδιατρικής, οι οποίοι σε συνεργασία με τους νοσηλευτές και το διοικητικό προσωπικό, φροντίζουν για την ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των μικρών ασθενών.

Επιπλέον υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα πακέτα για εκτίμηση ανάπτυξης και για έλεγχο παχυσαρκίας στο τμήμα Αναπτυξιακής Παιδιατρικής και στο τμήμα Παιδικής και Εφηβικής Παχυσαρκίας αντίστοιχα.

Με την επιλογή ενός από τα παραπάνω πακέτα εξετάσεων για τα παιδιά, παρέχεται δωρεάν εξέταση στο εξειδικευμένο ιατρείο Σπονδυλικής Στήλης Παίδων και Εφήβων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους καλώντας στο 210 6869404.

Αφήστε μια απάντηση