ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

17 Φεβρουαρίου 2019: Καταστατική και Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΥ.Ν.Ε.Δ.

Ο Σύλλογος Νέων Ελλήνων Διαβητικών καλεί τα μέλη του στην Ετήσια Τακτική Γενική και Καταστατική Συνέλευση που θα γίνει στις 17 Φεβρουαρίου 2019 , ώρα έναρξης 10:00 π.μ   στα γραφεία του, στην οδό Αλεξανδρουπόλεως 25, Αμπελόκηποι Αθήνα – όπισθεν νοσοκομείου «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ».

 

Καταστατική Συνέλευση

Ο ΣΥ.Ν.Ε.Δ. έχει κλείσει 21 χρόνια ζωής, γεμάτα με αγωνιστικές και αλληλέγγυες δράσεις,  εκδηλώσεις ενημέρωσης πρόληψης και εκπαίδευσης των μελών του και της ευρύτερης κοινωνίας, εκδρομών περιπάτων κ.α.. Δράσεις πολλές με ζωντάνια πάντοτε με επίκεντρο την πάθηση του Σακχαρώδη Διαβήτη.

Στα 21 αυτά χρόνια οι καιροί άλλαξαν. Αλλαγές με θετικό ή αρνητικό πρόσημο. Η ιατρική τεχνολογία προχώρησε με ραγδαίους ρυθμούς αλλάζοντας τα θεραπευτικά δεδομένα για την πάθηση του σακχαρώδη διαβήτη. Νέοι τύποι διαβήτη διαγνώστηκαν. Νέα προβλήματα ήρθαν στο προσκήνιο της ζωής μας μετά από την οικονομική κρίση που σάρωσε τη χώρα. Οι δράσεις των συλλόγων εκτείνονται σε διάφορους τομείς με κυρίαρχη την επικοινωνία μέσω του διαδικτύου.

Όλες αυτές οι αλλαγές είναι ανάγκη τώρα πια να αποτυπωθούν σε ένα σύγχρονο Καταστατικό που θα κάνει πιο ευέλικτη και συμμετοχική τη λειτουργία του συλλόγου και θα συμβαδίζει με τις σύγχρονες απαιτήσεις της εποχής μας.

 

 Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση

Η Γενική Συνέλευση ενός συλλόγου αποτελεί το κυρίαρχο σώμα που ελέγχει το Διοικητικό Συμβούλιο συζητά, ανταλλάσει απόψεις και αποφασίζει για τα επόμενα βήματα του συλλόγου.

Σε αυτή την Τακτική Ετήσια Συνέλευση  που θα ακολουθήσει με τη λήξη της Καταστατικής Συνέλευσης ώρα 12.30 έως 14.00  θα παρουσιαστούν για την έγκρισή τους από το σώμα της Γενικής Συνέλευσης,

  • Ο απολογισμός δράσης έτους 2018,
  • ο οικονομικός απολογισμός του οικονομικού έτους 2018,
  • και η έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής για το έτος 2018.

 

Απονομή τιμητικής πλακέτας στην Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία

Σε ένα ευχάριστο διάλλειμα ώρα 12-12.30 θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα στην Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία που επί προεδρίας του ενδοκρινολόγου Ζ.Μούσλεχ και των Διοικητικών Συμβουλίων της ενίσχυσε οικονομικά, πνευματικά και ηθικά το Σύλλογό μας. Κοντά μας θα είναι ο Πρόεδρος της ΕΕΕ ενδοκρινολόγος Ζ.Μούσλεχ.

 

Πρόγραμμα Καταστατικής & Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης

 

Ώρα 10 –Προσέλευση Εγγραφές

10.30 -12.00 Καταστατική συνέλευση

12.00-12.15 Απονομή τιμητικής διάκρισης στην Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρείας

12.15 -12.45. καφές – ελαφρύ γεύμα (μπισκότα – σάντουϊτς)

12.45-14.00 Τακτική Ετήσια Συνέλευση

 

Η Καταστατική και Ετήσια Γενική Συνέλευση θα διεξαχθούν στα γραφεία του Συλλόγου στην Οδό Αλεξανδρουπόλεως 25, μεταξύ της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας και οδό Μιχαλακοπούλου στο ύψος του  Νοσοκομείου  « Ιπποκράτειο» .

Εύκολη πρόσβαση με το μετρό στις στάσεις «Μέγαρο Μουσικής» και «Αμπελόκηποι» με τρόλευ που εξυπηρετούν περιοχές Αμαρουσίου Κηφισιάς Δέλτα Φαλήρου.

Σας περιμένουμε για να προχωρήσουμε μαζί ενωτικά,  αγωνιστικά και αλληλέγγυα.

 

Μοιραστείτε το: