ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΝΕΑ

Διαδικτυακή εκδήλωση στρατιωτικών γονέων παιδιών με χρόνιες παθήσεις

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020, ώρα 18:00, διοργανώνεται  διαδικτυακή εκδήλωση από ομάδα στρατιωτικών γονέων που έχουν στη φροντίδα τους παιδιά με χρόνιες παθήσεις και αναπηρία και στρατιωτικούς που είναι οι ίδιοι πάσχοντες και την ιστοσελίδα ” Στρατιωτικά Θέματα – Επ ώμου ” που επιμελείται η δημοσιογράφος κ. Β.Αμπατζή.

Η εκδήλωση είναι υπό την αιγίδα της ΕΣΑμεΑ και της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ και υποστηρίζεται από τον Σύλλογο Διαβητικών Αθήνας, ο οποίος το έτος 2018 . είχε πρωτοστατήσει μετά από αίτημα γονέα παιδιού με διαβήτη  για να μπορέσουν οι στρατιωτικοί γονείς παιδιών με Σακχαρώδη Διαβήτη να έχουν την άδεια που δικαιούνταν ήδη από το 2013 οι υπάλληλοι του δημοσίου που έχουν στη φροντίδα τους παιδιά με Σ.Δ.   

Το αίτημα του ΣΥ.Δ.Α υποστηρίχθηκε από την ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ και την ΕΣΑμεΑ με αποτέλεσμα θετικό για τους πάσχοντες με Σ.Δ. είτε υπηρετούσαν οι ίδιοι στα σώματα του Στρατού είτε ήταν γονείς παιδιών με Σ.Δ. 

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό και η θεματική της είναι αφιερωμένη στα εργασιακά δικαιώματα των στελεχών Ε.Δ,,  δικαιώματα που οφείλουμε να προασπίσουμε σε κάθε ομάδα εργαζομένων, ειδικά αυτή την περίοδο που η ζωή μας έχει αναστατωθεί εξαιτίας της πανδημίας covid19.  

Εδώ η φόρμα αίτησης για όποιον ενδιαφέρεται να συνδεθεί με την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Σεπτεμβρίου Κυριακή ώρα 18.00 μ.μ. 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSezj9-xaqMY-RaxhVn9sUyQgUnm76Lg6djCAPSEEYBIslgdQw/formResponse   

 

 

 

Μοιραστείτε το: