ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Διαβήτης τύπου 2 και Κολπική Μαρμαρυγή: Ενημερωτική Ημερίδα στον Δήμο Αμαρουσίου

Ο Δήμος Αμαρουσίου και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση πολιτών με θέμα: «Όλα όσα πρέπει να γνωρίζω για τον Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2 και την Κολπική Μαρμαρυγή».
Η ενημερωτική ημερίδα θα γίνει την Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017, στις 10.30π.μ., στο Κεντρικό ΚΑΠΗ Αμαρουσίου, Περικλέους 22, Μαρούσι.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Δήμου Αμαρουσίου και του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, στα πλαίσια προαγωγής της υγείας των πολιτών, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Διαβήτη (ΕΛΟΔΙ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ).

Αναλυτικά η εκδήλωση:

Κατά το πρώτο μέρος, θα αναπτύξουν το θέμα του Σακχαρώδους Διαβήτη τύπου 2, οι κ.κ. Μαρία Χωριανοπούλου, Ειδικός Παθολόγος – Διαβητολόγος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, Δημήτριος Συκιώτης, Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας για το Διαβήτη (ΕΛΟΔΙ) και Γκόλφω Γεμιστού, Α’ Αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ) και Πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων.

Κατά το δεύτερο μέρος, θα παρουσιάσει το θέμα της Κολπικής Μαρμαρυγής, ο κ. Ιωάννης Μπέτσας, Καρδιολόγος.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο κ. Γιώργος Πατούλης, Πρόεδρος ΕΔΔΥΠΠΥ, Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος ΚΕΔΕ.

Για όσους παραβρεθούν, θα ακολουθήσει δωρεάν εξέταση για σακχαρώδη διαβήτη (μέτρηση γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης).

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Δείτε το πρόγραμμα της Ημερίδας ΕΔΩ

Μοιραστείτε το: