ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΝΕΑ

Δωρεάν εκπαίδευση: «Έτοιμοι για το Δίκαιο του Καταναλωτή», για εμπόρους λιανικής με χρόνιες παθήσεις ή αναπηρία

Δωρεάν εκπαίδευση σε επιχειρηματίες εμπόρους λιανικής που είναι άτομα με χρόνιες παθήσεις ή αναπηρία από εθνική εκπαιδεύτρια του ευρωπαϊκού προγράμματος «Έτοιμοι για το Δίκαιο του Καταναλωτή»

Aγαπητοί συνάδελφοι,

Στο Σύλλογο Διαβητικών Αθήνας -ΣΥ.Δ.Α.( πρώην ΣΥ.Ν.Ε.Δ ) κατατέθηκε  ευγενική πρόταση από την κ. Αγγελιδάκη Γεωργία, Εθνική Εκπαιδεύτρια του προγράμματος  ConsumerLawready να πραγματοποιήσει δωρεάν  εκπαίδευση, για περιορισμένο αριθμό επιχειρήσεων (30)  που δραστηριοποιούνται στο λιανικό εμπόριο  σε μέλη του Συλλόγου Διαβητικών Αθήνας και άλλων Συλλόγων Ατόμων με Αναπηρία και χρόνια πάσχοντες ή και σε πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντας των μελών.

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα

Το προτεινόμενο πρόγραμμα με τίτλο «Έτοιμοι για το Δίκαιο του Καταναλωτή» είναι ένα εξειδικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, για να τις βοηθήσει να κατανοήσουν και να συμμορφωθούν με τους πιο πρόσφατους νόμους της ΕΕ για τους καταναλωτές.

Η κατάρτιση βοηθά τις ΜΜΕ στην κατανόηση σημαντικών πτυχών του δικαίου των καταναλωτών, στη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών τους και στην αύξηση της εμπιστοσύνης των καταναλωτών στην επιχείρησή τους.

Με τον τρόπο αυτό, θα αποφευχθούν τυχόν δαπανηρές διαφορές και δυσάρεστες καταγγελίες πελατών. Η κατάρτιση, δημιούργημα εμπειρογνωμόνων, καλύπτει όλες τις πτυχές της εμπορίας, όπως προσυμβατικής πληροφόρησης, δικαίωμα υπαναχώρησης, δικαιώματα καταναλωτών και εγγυήσεις σε περίπτωση μη συμμορφούμενων προΪόντων, αθέμιτες εμπορικές πρακτικές και εναλλακτική επίλυση διαφορών.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης με την διαπίστευση της Ευρωπαϊκής  Ένωσης. Η μόνη υποχρέωση των μελών σας θα  είναι  η εγγραφή τους  στην πανευρωπαϊκή πλατφόρμα του προγράμματος.

Επίσης θα τους  ζητηθούν  απλά προσωπικά δεδομένα (όνομα, τηλ. Email)  τα οποία θα τηρηθούν όπως ο νόμος προστάζει.

Προτεινόμενη Ημερομηνία και χώρος εκπαίδευσης των συμμετεχόντων.

Ο Σύλλογος Διαβητικών Αθήνας  θεωρεί ότι θα μπορούσε αυτή η δράση να γίνει σε συνεργασία με το σύλλογό  σας,  δεδομένου του αριθμού των 30 επιχειρηματιών εμπόρων που μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα.

Η εκπαίδευση θα γίνει  με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο σε ένα τρίωρο, κατά προτίμηση ώρες απογευματινές και ημέρα που οι εμπορικές επιχειρήσεις είναι κλειστές.

Προτείνεται ως ημέρα πραγματοποίησης του σεμιναρίου η Δευτέρα 24 Ιουνίου 6-9 το βράδυ στα γραφεία του Συλλόγου Διαβητικών Αθήνας , Αλεξανδρουπόλεως 25 όπισθεν Νοσοκομείου «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ»

Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να ενημερώσετε τα μέλη σας επισυνάπτουμε στην παρούσα επιστολή  ενημερωτικό υλικό για την προώθησή του προς τα μέλη σας και την ανάρτησή του σε τυχόν ιστοσελίδα σας.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν στο τηλέφωνο της Προέδρου του ΣΥ.Δ.Α κ. Ελένη Μπαρμπαλιά – 6942701116 ή  στην ηλεκτρονική διεύθυνση  συλλόγου μας syned.hellas@gmail.com και στην εθνική εκπαιδεύτρια κ. Αγγελιδάκη Γεωργία κιν τηλέφωνο : 6973042291 –ηλεκτρονική διεύθυνση g_angelidaki@hotmail.com

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Παρακάτω λεπτομερές υλικό  για το πρόγραμμα καθώς και το link του προγράμματος. https://www.consumerlawready.eu/el/SME/public-pa

 

Μοιραστείτε το: