FEATUREDΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Με επιτυχία τα εγκαίνια των νέων γραφείων του ΣΥ.Ν.Ε.Δ και η κοπή πίτας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των εγκαινίων των νέων γραφείων και της κοπής πίτας του Συλλόγου Νέων Ελλήνων Διαβητικών (ΣΥ.Ν.Ε.Δ) την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018.

Την εκδήλωση του συλλόγου μας τίμησαν με την παρουσία τους μέλη του συλλόγου μας, εκπρόσωποι της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Συλλόγων Ατόμων με Σ.Δ κ.κ. Κωνσταντίνος Χόρτης και Μαρία Τριανταφύλλου αντίστοιχα, ενώ ιδιαίτερη ήταν η παρουσία θεραπόντων γιατρών μας και η παρουσία του πρώην Υπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρη Στρατούλη.

Δημήτρης Στρατούλης

Ο κ. Δημήτρης Στρατούλης αναφέρθηκε στα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί τον τελευταίο καιρό εξαιτίας των εργαστηριακών εξετάσεων που ζητούνται από τους ιατρούς Υ.Ε. των ΚΕΠΑ για την πιστοποίηση του Σακχαρώδη Διαβήτη σύμφωνα με τον νέο αναθεωρημένο Ενιαίο Πίνακα Πιστοποίησης και Αξιολόγησης της Αναπηρίας δηλώνοντας τη συμπαράστασή του στις προσπάθειές μας να επιλυθούν τα συγκεκριμένα ζητήματα, όπως και όποιο ζήτημα μας απασχολήσουν στο μέλλον.

Γεωργία Κάσση

Χαιρετισμό από μέρους της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας (Ε.Ε.Ε.), η οποία με απόφασή της επιχορηγεί το ενοίκιο των γραφείων μας για ένα έτος, απεύθυνε το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ε.Ε. ενδοκρινολόγος κ. Γεωργία Κάσση.

Ρούλα Λάγιου

Η Πρόεδρος του ΣΥ.Ν.Ε.Δ. κ. Ρούλα Λάγιου απεύθυνε χαιρετισμό από μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου. Στην ολιγόλεπτη και περιεκτική ομιλία της ευχαρίστησε όλους τους παρόντες στην εκδήλωση, ενώ τόνισε ότι στους δύσκολους καιρούς που περνάει όλη η κοινωνία και ιδιαιτέρως εμείς οι χρόνια πάσχοντες απαιτείται η ενότητα όλων μας για τη διαφύλαξη του δημόσιου χαρακτήρα του συστήματος υγείας και τη διασφάλιση των δημόσιων ασφαλιστικών και υγειονομικών παροχών, τουλάχιστον όσων υπάρχουν ακόμα. Μετέφερε επίσης τη χαρά όλων για την απόφαση της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας και του Προέδρου της κ. Μούσλεχ Τσαντ να βοηθήσει εμπράκτως μέσω της επιχορήγησης του ενοικίου των γραφείων του συλλόγου. Το βέβαιο είναι ότι ο Σύλλογος θα βρίσκεται δίπλα στα μέλη του και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εξαιτίας της πάθησης του Σ.Δ. καλώντας σε εγρήγορση τους ανθρώπους με σακχαρώδη διαβήτη και στην ενεργή συμμετοχή τους στο σύλλογο.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε

Ιδιαίτερη χαρά μας έδωσαν με την παρουσία τους και θεράποντες γιατροί μας από τα δημόσια νοσοκομεία κ.κ. Βάνια Βλασσοπούλου Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», Βάσω Βασιλείου Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» και Νίκος Καλογήρου Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός». Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η ψυχολόγος κ. Αμαλία Ατσαλάκη που έχει πλαισιώσει τις εκπαιδευτικές ομάδες του Ευαγγελισμού μαζί με τον αείμνηστο γιατρό ενδοκρινολόγο Χάρη Βασιλόπουλο όπως και η κ. Ευγενία Βλάχου Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Νοσηλευτικής Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής με εξειδίκευση στον Σακχαρώδη Διαβήτη.

Επίσης, ευχαριστούμε για την παρουσία τους τους εκπροσώπους των φαρμακευτικών εταιρειών που βρίσκονται κοντά μας στηρίζοντας τις εκδηλώσεις μας.

Ευχαριστούμε για την επιτυχημένη οργάνωση της εκδήλωσης το  Ζαχαροπλαστείο «ΦΥΣΙΣ» για την προσφορά των γλυκών του και την παρουσία του ιδιοκτήτη τους κ. Γιάννη Νταλιάνη, την εταιρεία Green Cola για την προσφορά των αναψυκτικών, τα ζαχαροπλαστεία που βρίσκονται κοντά στα γραφεία μας για την ευγενική προσφορά τους για την εκδήλωση μας: Καφέ Ζαχαροπλαστείο «ΠΑΥΛΟΥ» στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου και Καφέ Ζαχαροπλαστείο «ΕΥΗ» στην οδό Ιλισσίων καθώς και το βιβλιοπωλείο «ΓΝΩΣΗ» και την κ. Ιωάννα Κορομηλά σχεδιάστρια κοσμημάτων και γλυπτών για την ευγενική προσφορά τους για τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς που πραγματοποιήθηκε στην εκδήλωσή μας για την οικονομική ενδυνάμωση του συλλόγου.

H εγκαινίαση των γραφείων μας συνοδεύτηκε και από την εγκαινίαση της ιστοσελίδας του συλλόγου www.diabeteslife.gr για τη λειτουργία της οποίας ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Edilys – Θετική Σκέψη – Health is a positive concept και το μέλος του συλλόγου μας κ. Πέπη Κόντη.

Ο Σύλλογος μας εγκαινιάζει μία νέα περίοδο και εύχεται την όλο και μαζικότερη παρουσία των ανθρώπων με Σακχαρώδη Διαβήτη για να μεταφέρουμε στην κοινωνία και την πολιτεία το τρίπτυχο «Αυτορρύθμιση Αυτοέλεγχος δια μέσου της ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ των ανθρώπων με Σακχαρώδη Διαβήτη» για την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας.

Info

Ο Σύλλογος μας σας περιμένει στα νέα γραφεία του στην οδό Αλεξανδρουπόλεως 25 στο ισόγειο, όπισθεν νοσοκομείου Ιπποκράτειο στην Αθήνα.

Το επόμενο ραντεβού μας θα είναι στη Γενική Συνέλευσή του Συλλόγου μας για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η ημερομηνία διεξαγωγής της Συνέλευσης θα ανακοινωθεί σύντομα.

Τα γραφεία μας θα λειτουργούν για την πρώτη περίοδο κάθε Τετάρτη απόγευμα 5-7 και Παρασκευή πρωί 10-12 καθώς και μετά από ραντεβού.

Πληροφορίες κ. Ρούλα Λάγιου τηλ: 6974317059

κ. Ελένη Μπαρμπαλιά τηλ: 6942701116

Μοιραστείτε το: