ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΒΗΤΙΚΩΝ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ

Στις 14 Νοεμβρίου 2015 ,Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη, ο Σύλλογος Νέων Ελλήνων Διαβητικών ,πραγματοποίησε εκδήλωση στην όμορφη πόλη της Χαλκίδας ,σε συνεργασία με τον Ποδολόγο κο Κωνσταντίνο Μάζη.

Την εκδήλωση προλόγισε και συντόνισε ο Δρ. Κωνσταντίνος Κρητικός – Παθολόγος – Επιμελητής Α’ ΓΝΧ – Μετεκπαιδευθείς στο Σακχαρώδη Διαβήτη , από το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας .

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Λάγιου Σπυριδούλα ,αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους μίλησε για τη σημασία της ημέρας αυτής και το φετινό διπλό μήνυμα του ΙDF “ ACTTODAY ,TOCHANGETOMORROW” δηλ. « Δράστε για να αλλάξετε τη ζωή σας σήμερα.Δράστε για να αλλάξει ο κόσμος του αύριο» κάλεσε όλους τους ανθρώπους με Διαβήτη να οργανωθούν και με πνεύμα ενότητας να προσπαθήσουν να αλλάξουν τη ζωή τη δική τους παρέα με τοΣΔ σήμερα ,αλλά και τη ζωή των άλλων , αύριο.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και απηύθυνε χαιρετισμό ο Δρ.Αντώνιος Σώτος, Δ/ντής Ορθοπεδικής Κλινικής του Γ.Ν. Χαλκίδας, Πρόεδρος της Ενωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Ευοίας και μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Χαλκίδας .

Η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη από ανθρώπους που ήρθαν να ενημερωθούν και να ακούσουν τους εκλεκτούς ιατρούς .

Οι ιατροί πού πλαισίωσαν το επιστημονικό πρόγραμμα της εκδήλωσης και οι οποίοι αναφέρθηκαν στις νέες προοπτικές γύρω από τη θεραπεία του ΣΔ,στο ρόλο της εκπαίδευσης , στην αποφυγή και στη παρακολούθηση των επιπλοκών της νόσου ,στη σημασία της σωστής και υγιεινής διατροφής για την πρόληψη και τη ρύθμιση του και πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα ,είναι αλφαβητικά :

  1. Αγγελική Γερογιάννη – Οδοντίατρος – Στοματική Υγεία και Διαβήτης
  2. Κρητικός Κωνσταντίνος – Παθολόγος -Ο Διαβήτης μια διαχρονική νόσος
  3. Χρύσα Καράγκου – Ειδική Παθολόγος – Πρόληψη και Θεραπεία Διαβήτη μέσα από μια σωστή σταση ζωής.
  4. Αντώνιος Κοτζάμπασης – Χειρουργός Οφθαλμίατρος – Οφθαλμός και Διαβήτης
  5. Νικόλαος Λίγκρος – Ενδοκρινολόγος –Διαβητολόγος- Ορισμός- Παθοφυσιολογία- Διάγνωση και Επιπλοκές Σακχαρώδη Διαβήτη
  6. Προκόπης Στρουμπούλης – Καρδιολόγος- : Καρδιολογικές και Αγγειακές Επιπλοκές του Διαβήτη
  7. Κωνσταντίνος Μάζης – Ειδικός Ποδολόγος – : Διαβητικό Πόδι

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους οι κκ Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ –Ν.ΕΥΟΙΑΣ κος Γιώργος Ακριώτης , η κα Γεωργία Μάρκου ,εξειδικευμένη Νοσηλεύτρια του ΔΚ –Ιατρείου Διαβητικού Ποδιού Γ.Ν.Α. ΛΑΙΚΟ καθώς και ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Χαλκίδας κος Στράτος Καρλατήρας.

Το ΔΣ του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά :

τους εκλεκτούς επιστήμονες για την παρουσία τους και την άψογη συνεργασία τους ,που πλαισίωσαν την εκδήλωση και όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της .

Τον Δημοτικό Οργανισμό άθλησης ,Πολιτισμού και Περιβάλλοντος χώρου – ΔΟΑΠΠΕΧ Χαλκίδας για τη συμπαράσταση του και την δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας.

Τη Φαρμακευτική εταιρεία LIBYTEC, για την ευγενική χορηγία τους με τη προσφορά του όμορφου μπουφέ καθώς επίσης και τον επιστημονικό συνεργάτη της κο Καλατζή   Παναγιώτη για την παρουσία του.

Τα μέλη του ΔΣ και μέλη του Συλλόγου που ήρθαν από την Αθήνα καθώς και όλους τους ανθρώπους της Χαλκίδας που παρευρέθηκαν.

Για τον

Σύλλογο Νέων Ελλήνων Διαβητικών

Η Πρόεδρος

Σπυριδούλα Λάγιου

Μοιραστείτε το: