ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ WELLION

O Σύλλογος Νέων Ελλήνων Διαβητικών σε συνέχεια των δράσεων που πραγματοποιεί στα πλαίσια της 14ης Νοεμβρίου 2015, Παγκόσμιας Ημέρας για τον Σακχαρώδη Διαβήτη και με το φετινό σύνθημα της IDF « ACT TODAY TO CHANGE TOMORROW», για την καλύτερη ενημέρωση του κοινού γύρω από την ασθένεια, αποφάσισε να διοργανώσει στην Αθήνα ανοιχτή εκδήλωση για το κοινό , με θέμα

«Ημέρες Πρόληψης Σακχαρώδη Διαβήτη»

΄Ετσι σε συνεργασία με τον Δήμο Αθήνας στις 16 Ιανουαρίου 2016 ,πραγματοποίησε δωρεάν μετρήσεις σακχάρου στο αίμα και χοληστερόλης με την ευγενική προσφορά της Φαρμακευτικής εταιρείας MEDTRUST και τη διάθεση του ειδικά εξοπλισμένου WellionDiabetesMobile.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη Πλατεία Συντάγματος από το πρωί στις 9,30 πμ έως τις 14,00 μμ.

Η εκδήλωση σκοπό είχε να ενημερώσει και να δώσει την ευκαιρία σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την υγεία τους ,τη δυνατότητα να κάνουν προληπτικές εξετάσεις από Νοσηλευτές και να συζητήσουν με ειδικούς ,αν οι τιμές τους βρίσκονταν εκτός των ενδεδειγμένων ορίων.

Μέλη του Συλλόγου μοίραζαν ενημερωτικά φυλλάδια για τον Διαβήτη και ενημέρωναν για την εκδήλωση. Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο και όχι μόνο ,αφού και από τις γύρω επιχειρήσεις οι υπάλληλοι ήρθαν να μετρηθούν.

Το ΔΣ του Συλλόγου Νέων Ελλήνων Διαβητικών θέλει να ευχαριστήσει θερμά το ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΣ για την άψογη συνεργασία και την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα μας καθώς επίσης και την εταιρεία MEDTRUST και τους συνεργάτες της ,που εθελοντικά στήριξαν την εκδήλωση αυτή με την παρουσία τους και ιδιαίτερα τον Γενικό Δ/ντή κο ΄Αρη Μπιλάλη για την ευγενική τους προσφορά ,διάθεσης του Wellion Diabetes Mobile.

Επίσης ευχαριστεί και τα μέλη του Συλλόγου για την παρουσία τους και τη στηρίξη τους.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΒΗΤΙΚΩΝ

Μοιραστείτε το: