ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣΝΕΑ

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΩΡΑ!

Γράφει ο Νικόλαος Γεωργιάδης
Ιατρός, Ειδικός Παθολόγος, Μέλος της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας

 

ΤΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΔΕΛΤΑ ??? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΚΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑ.

1) έχω εμβολιαστεί και ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΩ

2) έχω εμβολιαστεί και ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΩ

3) έχω εμβολιαστεί και ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΩ ΕΛΑΦΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ σαν μια ιωσούλα

4) έχω εμβολιαστεί και ξερω ότι τουλαχιστον ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΥΤΕ ΣΕ ΜΕΘ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ

5) έχω εμβολιαστεί γιατί ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ (είμαι υπερήλικας, παχύσαρκος, καρδιοπαθής, με αγγειακά νοσήματα, έχω χρόνια πνευμονοπάθεια, νεφροπάθεια, παίρνω κορτιζόνη, είμαι ανοσοκατεσταλμενος, έχω κάνει μεταμόσχευση, είμαι καρκινοπαθής, κάνω χημειοθεραπείες, έχω αυτοάνοσα, είμαι διαβητικος, έχω δρεπανοκυτταρική αναιμία ή άλλες αιμοσφαιρινοπάθειες, πάσχω από νευροεκφυλιστική νόσο ……..και άλλα) και ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

6) έχω εμβολιαστεί ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ και έχω κάνει όλα τα εμβόλια κι εγώ και τα παιδιά μου, που μας έχουν χαρίσει μια ζωή απαλλαγμένη από πολλές αρρώστιες

7) ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ γιατί είμαι γερός οργανισμός και δεν νομίζω οτι θα πάθω τίποτα (το 98-99% στις ΜΕΘ να ρωτήσεις…..)

8) ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ γιατί το έχω αμελήσει. Λες να πάθω κάτι σοβαρό ???

9) ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ γιατί φοβάμαι τα εμβόλια και περιμενω να το κάνουνε οι άλλοι και αν όλα πάνε καλά, τότε θα το κάνω κι εγώ (έχει περάσει ένας χρόνος σχεδον και έχουν γίνει δις δόσεις σε όλο τον κόσμο ….., ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ !!!)

10) ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ γιατί δεν πιστευω σε τίποτα από όσα παραμύθια μας λένε και θέλουνε να μας ελέγχουν. Άλλωστε και καποιοι επιστήμονες (2-3 όλοι κι όλοι) συμφωνούνε μαζί μου και μας λένε να μην το κάνουμε……..(δηλαδή επιλέγεις να ακουσεις τον 1 και όχι τους 999 στους χίλιους – μήπως αυτό είναι λίγο ψυχοπαθολογικό ???)

ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 1 ΕΩΣ ΤΟ 6, ΤΟΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΟΣΗΣΕΙ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΟ 85-90% ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ Η ΑΝΟΣΙΑ ΑΓΕΛΗΣ (ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ) ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ !!!

ΑΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 7 ΕΩΣ ΤΟ 10, ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ (ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ-ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ). ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ, ΑΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ……

Και κάτι τελευταίο. Δυστυχώς αν ανήκεις από το 7 μέχρι το 10, δεν θα μπορείς να κάνεις πολλά από όσα θα μπορώ να κάνω εγώ. Λυπάμαι. Η πολιτεία όμως πρέπει να λάβει τα μέτρα της ώστε να μας προστατέψει.

Νικόλαος Γεωργιάδης

 

Νικόλαος Γεωργιάδης
Ιατρός, Ειδικός Παθολόγος, Μέλος της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας

 

 

 

Μοιραστείτε το: