ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Σάββατο 24 Μαρτίου 2018: Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση ΣΥΝΕΔ

Στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Νέων Ελλήνων Διαβητικών, που θα γίνει αύριο, 24 Μαρτίου, ώρα 11.00 π.μ., στα γραφεία του Συλλόγου μας θα απευθύνει χαιρετισμό και θα μας ενημερώσει για τρέχοντα καυτά ζητήματα που απασχολούν ο Πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Σ.ΔΙΑ. κ. Χρ. Δαραμήλας.

Ο ΣΥ.Ν.Ε.Δ. αριθμεί 20 χρόνια πλούσιας δράσης για τα θέματα που απασχολούν την κοινότητα των ανθρώπων με διαβήτη πραγματοποιώντας:

  • Ενημερωτικές εκδηλώσεις με στόχο την αυτορύθμιση, αυτοέλεγχο , πρόληψη , εξελίξεις στις νέες ιατρικές τεχνολογίες κ.λπ.
  • Αλληλέγγυες συλλογικές δράσεις, εκπαιδευτικές ομάδες κ.α.
  • Παρεμβάσεις προς τους φορείς της Πολιτείας (π.χ Υπουργείο Υγείας , Εργασίας, ΕΟΠΥΥ κ.λπ) για την ικανοποίηση δίκαιων αιτημάτων μας.

O ΣΥ.Ν.Ε.Δ καλεί τους ανθρώπους με Σακχαρώδη Διαβήτη και γονείς παιδιών με Σακχαρώδη Διαβήτη,  το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 στη Γενική Ετήσια Συνέλευση του στις 11.00 π.μ. και ακολούθως στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Εξελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων της στο Συνέδριο της Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ. και της Ε.Σ.Α.μεΑ.

Στον ΣΥ.Ν.Ε.Δ. γίνονται εγγραφές και την ημέρα της Γενικής Εκλογοαπαολογιστικής Συνέλευσης και τα νέα μέλη έχουν δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι σύμφωνα με το Καταστατικό.

Η κάλπη θα κλείσει το Σάββατο στις 5.00 μ.μ. και θα ανοίξει την Κυριακή το πρωί στις 10.00 π.μ. και θα κλείσει στις 2.00 μ.μ. προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε μέλη μας που είναι εργαζόμενοι ή έχουν προβλήματα υγείας να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Στην Γενική Συνέλευση θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τον χώρο των διαβητικών, όπως η ένταξη νέων ιατρικών τεχνολογιών στον κανονισμό του ΕΟΠΥΥ, προβλήματα χορήγησης αναλωσίμων υλικών σε ανασφάλιστους, προβλήματα κατά τη διαδικασία πιστοποίησης και αξιολόγησης των ποσοστών αναπηρίας στα ΚΕΠΑ κ.λπ. και θα συζητηθεί το Νέο Πρόγραμμα Δράσης με έμφαση στη δημιουργία εκπαιδευτικών ομάδων, δράσεις για παιδιά σχολικής ηλικίας για τον Σ.Δ., ενημέρωση γονέων και σχολικού περιβάλλοντος για τον παιδικό διαβήτη κ.α.

Η ενδυνάμωση του Συλλόγου μας αποτελεί κρίσιμο ζήτημα για να έχουμε ισχυρή αντιπροσώπευση στους φορείς της Πολιτείας που παίρνουν αποφάσεις για τις δικές μας ζωές.

Τα νέα γραφεία του ΣΥΝΕΔ είναι στην οδό Αλεξανδρουπόλεως 25, Αμπελόκηποι (όπισθεν νοσοκομείου «Ιπποκράτειο»).

Μοιραστείτε το: