ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΔΙΑΤΡΟΦΗ

Κοντρόλ στο διαβήτη με την Taste Control

Όταν η προσωπική εμπειρία γίνεται αφορμή και έμπνευση μιας επιχειρηματικής ιδέας και καινοτόμων υπηρεσιών ή προϊόντων, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι η δημιουργία μιας εταιρείας με όραμα και προοπτικές.

Αυτή ήταν η διαδικασία δημιουργίας και της εταιρείας Taste Control Diabetes, που αποτελεί μια καινοτόμα επιχείρηση, η οποία προήλθε από την ανάγκη δημιουργίας μία υπηρεσίας απόλυτα προσανατολισμένης στις διατροφικές ανάγκες των διαβητικών, αλλά και των ανθρώπων που ο σύγχρονος τρόπος ζωής δεν τους επιτρέπει να ακολουθούν σωστή και υγιεινή διατροφή. Μια εταιρεία που εμμένει να διατηρεί την ποιότητα και τη γεύση στη διατροφή των ανθρώπων που πάσχουν ή απειλούνται από τον Σακχαρώδη Διαβήτη και διευκολύνει την καθημερινή τους ζωή.

«Στην πόρτα σας»

Η Taste Control Diabetes αποτελεί την πρώτη επιχείρηση στην Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη (η αγορά της Αμερικής ακόμη ερευνάται) που ενώνει την ιδέα του υγιεινού γεύματος με τη σωστή διατροφή για τον έλεγχο του Σακχαρώδη Διαβήτη με έναν πραγματικά καινοτόμο τρόπο ο οποίος στηρίζεται σε κλινική μελέτη και υποστηρίζεται από επιστημονικούς συνεργάτες και το κυριότερο… «έρχεται στην πόρτα σας».

Για να φθάσει η υπηρεσία «στην πόρτα σας», αρκεί η επικοινωνία του πελάτη με την εταιρεία, την οποία ακολουθεί επίσκεψη διαιτολόγου στον χώρο του, επιλογή διατροφικού προγράμματος και μενού που διαμορφώνεται ανάλογα με τις προσωπικές προτιμήσεις του και τέλος ξεκινά η αποστολή των γευμάτων στον χώρο επιλογής του πελάτη.

Η υπηρεσία διαφοροποιείται από άλλες εταιρείες που στέλνουν έτοιμα γεύματα στον χώρο εργασίας ή στο σπίτι, καθώς η Taste Control Diabetes αποτελεί μία καινοτόμα υπηρεσία που προέκυψε από την ανάγκη διαμόρφωσης και παροχής έτοιμων γευμάτων και διαιτολογίων, απόλυτα προσανατολισμένων στις διατροφικές ανάγκες των διαβητικών ατόμων και των υποπληθυσμών με διαταραχές ρύθμισης των επιπέδων σακχάρου αίματος.

Δείτε τη συνέχεια του άρθρου εδώ

Μοιραστείτε το: