ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Κοπή πίτας ΣΥ.Δ.Α. & Εκλογοαπολογιστική συνέλευση την Κυριακή 23 Φλεβάρη

Πρόσκληση

Aγαπητές/οι  φίλες και φίλοι μέλη του ΣΥ.Δ.Α.

Ο Σύλλογος Διαβητικών Αθήνας σας καλεί την Κυριακή 23 Φλεβάρη 2020, και ώρα 10.00 το πρωί στη Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου και στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης  πίτας, ώρα 12.30 το μεσημέρι.

Στη Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου, πρόκειται να εγκρίνουμε τον απολογισμό δράσης και τον οικονομικό απολογισμό της προηγούμενης διετίας και να εκλέξουμε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥ.ΔΑ. για την επόμενη τριετία. 

Δυναμώνουμε τον Σύλλογο και τη φωνή του απέναντι στην Κοινωνία και στην Πολιτεία. Η κάλπη θα είναι ανοιχτή έως τις 6 το απόγευμα. 

Στη συνέχεια και ώρα 12.30 κόβουμε την πίτα μας και απολαμβάνουμε ωραίους μεζέδες. 

Στην εκδήλωση θα τιμήσουμε την οικογένεια της αείμνηστης Ρούλας Λάγιου για τη δύναμη ψυχής, πνεύματος και σώματος,  που  απλόχερα έδωσε στον  Σύλλογο και τη διαβητική κοινότητα από τη θέση της Προέδρου επί 22 συναπτά έτη.

Επίσης θα έχουμε τη χάρα να τιμήσουμε την ενδοκρινολόγο Βάνια Βλασσοπούλου για το έργο που προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια στους ασθενείς της και την εθελοντική προσφορά της στην εκπαίδευση των ανθρώπων με σακχαρώδη διαβήτη.

Σας περιμένουμε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα στα γραφεία μας στην οδό Αλεξανδρουπόλεως 25, Αμπελόκηποι (Όπισθεν  Νοσοκομείου «Ιπποκράτειο» ).

Θα ακολουθήσει μίνι μπουφές μουσική.

Σας περιμένουμε όλους με  μεγάλη χαρά!

To Δ.Σ   του ΣΥ.Δ.Α.

Τηλ.επικοινωνίας :  6971874319 – 6942701116

Μοιραστείτε το: