FEATUREDΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΝΕΑ

Κοπή Πίτας ΣΥ.ΝΕ.Δ.

To Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Νέων Ελλήνων Διαβητικών εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του για τη μεγάλη συμμετοχή των μελών του συλλόγου, των φίλων του και όλων των ανθρώπων που στηρίζουν τις δράσεις του και το έργο του στην εκδήλωση που έγινε εχθές στα γραφεία του για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας  με τη συνοδεία ενός εκπληκτικού μπουφέ από λαχταριστές λιχουδιές, που επιμελήθηκε η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου και  Σεφ Σιμέλα Παπαδοπούλου.

 

Η πίτα κόπηκε και μία όμορφη ατμόσφαιρα κυριαρχούσε στο χώρο με συζήτηση και σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών του συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ το μέλος του συλλόγου μας κ. Κώστα Καραμανλάκη που επιμελήθηκε τη μουσική και τα τραγούδια της εκδήλωσης  και εκείνα  τα μέλη και τους φίλους του  συλλόγου που προσέφεραν εθελοντική εργασία για την επιτυχία της εκδήλωσης.

 

Στην εκδήλωση μας παρευρέθηκε και χαιρέτισε η Γεν. Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ) κ. Μαρία Τριανταφύλλου μεταφέροντας  τους χαιρετισμούς του Προέδρου της ΠΟΣΣΑΣΙΑ  κ. Χρ. Δαραμήλα. Επίσης μας τίμησε με την παρουσία της η αναπληρώτρια Δημοσίων Σχέσεων της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ κ. Μαρία Δασκαλάκη.

 

 

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή της βράβευσης του κ. Γρηγόρη Λεοντόπουλου,  ο οποίος από τη θέση του εκπροσώπου της ΕΣΑμεΑ στο Δ.Σ. του ΕΟΠΥΥ έδωσε  μεγάλο αγώνα για την πολυπόθητη ένταξη του Libre στον Κανονισμό Παροχών του ως άνω Οργανισμού.

 

Τις θερμές ευχαριστίες μας εκφράζουμε και στον  πρώην Υπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων  κ. Δημήτρη Στρατούλη,  ο οποίος απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό και  απένειμε την τιμητική πλακέτα στον κ. Λεοντόπουλο.

 

 

 

Ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους, την κ. Ευγενία Βλάχου Καθηγήτρια Νοσηλευτικής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής υπεύθυνη μεταπτυχιακού προγράμματος για την  εξειδίκευση νοσηλευτών στον Σακχαρώδη Διαβήτη, την κ. Ευτυχία Γαλανάκου Διατροφολόγο που μας βοηθάει με τις πολύτιμες συμβουλές της για τα  άρθρα διατροφικού χαρακτήρα στην ιστοσελίδα μας Diabeteslife.gr  και την κ. Αμαλία Ατσαλάκη ψυχολόγο που έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της στις εκπαιδευτικές ομάδες του Ευαγγελισμού και τον κ. Γιάννη Γαβριατόπουλο Υπεύθυνο τμήματος Διαβήτη της εταιρείας Μedtronic.

 

Για την μεγάλη γευστική βασιλόπιτα που διατέθηκε στο σύλλογο μας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως το «ΑΥΡΑ Catering», γνωστή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο του Catering πολλά χρόνια στο Περιστέρι,    το Ζαχαροπλαστείο «ΕΥΗ» που δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στις περιοχές Ιλίσια Κολωνάκι  για την προσφορά πολιτικής βασιλόπιτας,  την εταιρεία Green Cola για την ευγενική  χορηγία των αναψυκτικών της, όπως και τον κ. Αντώνη Σκουληκάρη και την Bristot Greece για την ευγενική χορηγία  της καφετιέρας Espresso.

 

Τις θερμές ευχαριστίες μας στο πλήθος επαγγελματιών που προσέφεραν  δώρα για την λαχειοφόρο αγορά που πραγματοποιήθηκε με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου και της εκδήλωσης.

 

Ευχαριστούμε τους :

Κον Στράτο Πατσέλη για το δώρο «Έξυπνη Σφυρίχτρα Ασφαλείας , ένα σύστημα ειδοποίησης σε περίπτωση κινδύνου χρήσιμο σε ανθρώπους με ιατρικά προβλήματα, ηλικιωμένους κ.α.»  που δόθηκε στον πρώτο τυχερό που βρήκε το φλουρί.

Τον κ. Μάρκο Σεφερλή θεατρικό παραγωγό-σκηνοθέτη για τις προσκλήσεις Θεάτρου «ΠΕΡΟΚΕ» όπως και για τη διάθεση προσκλήσεων  την κυρία Ματίνα Κωνσταντινίδου υπεύθυνη θεάτρου «ΒΕΜΠΟ».

Την Κα Δήμητρα Τσακίρη παραγωγό βιολογικών προϊόντων «ΓΗΣ ΕΡΓΑ»

Τις κυρίες:

Αβραμίδου Μαρία και το Ινστιτούτο Αισθητικής που διατηρεί στην περιοχή ΑΧΑΡΝΑΙ

Λασκαρίνα Κεληγιώργη αισθητικό- μανικιουρίστα ,

Πουρμπουρίδου Σοφία –Επαγγελματικό θεραπευτικό μασάζ Περιοχή ΑΧΑΡΝΑΙ,

Καλατζή Σοφία και το Κομμωτήριο «ESTETICA» που διατηρεί στην περιοχή Περιστερίου

Φιλιπποπούλου Λίτσα κομμώτρια που δραστηριοποιείται στις περιοχές Φάληρο, Καλαμάκι , Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη , Νέο Κόσμο,

Για τα δώρα που προσέφεραν σχετικά με υπηρεσίες ομορφιάς (μασάζ, κόμμωση, αισθητική προσώπου κ.α).

Την Κα Κυριαζή Έλενα χειροποίητα κοσμήματα «ΧΑΝΔΡΟΤΟΠΟΣ»  και Βαγγελιώ Ιντζεγιάννη για την προσφορά χειροποιήτων δώρων.

Τον Προγραμματιστή κ. Γιασεμάκη Θέμη για δώρο παροχής υπηρεσιών Format και Service καθαρισμού υπολογιστή.

Τους λογιστές κ.κ. Αντώνη Κωστούλια (Ν. Κόσμος) και Μάκη Γαρουφαλή (Ιλίσσια Ζωγράφου Γουδή) για την προσφορά δώρων σχετικών με τη συμπλήρωση φορολογικών δηλώσεων.

Την Κίνηση Καλλιτεχνών με Αναπηρία- Θεατρική παράσταση «Πιο δυνατός κι από τον Σούπερμαν» στο Σύγχρονο Θέατρο.

Τους υπεύθυνους και ιδιοκτήτες των καταστημάτων :

κατάστημα  Υποδημάτων SAGIAKOS στο Αιγάλεω, κατάστημα «ΠΕΡΙ ΑΡΩΜΑΤΩΝ» στο Αιγάλεω, κατάστημα «ΑΓΓΕΛΟΣ – ΓΑΜΠΡΟΣ» στο Αιγάλεω, τον κ. Αναγνωστόπουλο και το κατάστημα που διατηρεί στο Αιγάλεω με παιδικά είδη, το Φαρμακείο του κ. Σπυριδάκη Σπύρου στο Αιγάλεω, το γυμναστήριο «IRON’TEAM-ΚING BOXING» Αγία Βαρβάρα Αιγάλεω.

Το Κατάστημα «Clean House» στην περιοχή AΧΑΡΝΑΙ.

Το Ζαχαροπλαστείο «ΦΛΕΙΒΟΡ» Κατάστημα Περιστερίου.

 

 

To Δ.Σ. του ΣΥ.Ν.Ε.Δ παίρνει δύναμη από τη μαζική ανταπόκρισή σας στην εκδήλωση για την κοπή πίτας για να συνεχίσει με ιδιαίτερο ζήλο και αποφασιστικότητα τις επόμενες δράσεις του.

 

Σας ευχαριστούμε όλους και τον καθένα χωριστά.

To Δ.Σ. του ΣΥ.Ν.Ε.Δ

 

  

Μοιραστείτε το: