ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ: Ανοιχτό κάλεσμα προς όλα τα άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ) έστειλε στις 16 Ιουνίου 2017 στον Σύλλογο Νέων Ελλήνων Διαβητικών (ΣΥ.Ν.Ε.Δ.) πρόσκληση για ανοιχτό κάλεσμα στα άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017, στις 14:30 μ.μ.

«Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ) έχει απευθύνει, μετά από δέσμευση του Προέδρου, κ. Χρήστου Δαραμήλα, στη συνέντευξη Τύπου, αλλά και μετά από απαίτηση ομάδων ατόμων με διαβήτη στο διαδίκτυο, ανοιχτό κάλεσμα προς όλους, προκειμένου να ενημερώσει για το έργο της Ομοσπονδίας, αλλά και να λύσει οποιαδήποτε απορία τεθεί από τα άτομα με σακχαρώδη διαβήτη που θα παραβρεθούν.

Ως Πρόεδροι των Συλλόγων – Μελών της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ θα θέλαμε να είστε παρών στη συνάντηση αυτή, αλλά και να ενημερώσετε τα μέλη σας που θα ήθελαν να παραβρεθούν. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017, στις 14:30 μ.μ., στα γραφεία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) τα οποία βρίσκονται επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 236 στην Ηλιούπολη Αττικής.

Σκοπός της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ είναι να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι με σακχαρώδη διαβήτη οπουδήποτε και αν βρίσκονται στην Ελλάδα, και για το λόγο αυτό η συνάντησή μας θα βιντεοσκοπηθεί και το βίντεο θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, όπως επίσης και στη σελίδα που διατηρεί στο facebook.

Σας περιμένουμε όλους για μία εποικοδομητική και εφ’ όλης της ύλης συζήτηση. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,
Για το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ.»

Μοιραστείτε το: