ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Σύλλογος Νέων Ελλήνων Διαβητικών – καλό καλοκαίρι

Η σεζόν που πέρασε ήταν μια αρκετά δύσκολη περίοδος για όλους μας, ο Σύλλογος μας μπορούμε να πούμε ότι πέτυχε και αγωνίστηκε για τους στόχους που είχε ορίσει, ίσως όχι όπως ακριβώς θα επιθυμούσαμε, όμως καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια.

Για τη  χρονιά που πέρασε  θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε με πολύ σεβασμό και εκτίμηση όλους όσους μας στήριξαν και μας συμπαραστάθηκαν στο δύσκολο έργο μας.

Το καλοκαίρι έφτασε και ο Σύλλογος μας σταματά τις δραστηριότητές του για να μπορέσει να κάνει τα πλάνα του για την επόμενη χρονιά που θα είναι εξίσου σημαντική και δύσκολη  και θα προσπαθήσει να κάνει δραστηριότητες χρήσιμες και ωφέλιμες ,για τα μέλη μας και για την κοινότητα των ανθρώπων με Σακχαρώδη Διαβήτη.

Και μια και μιλήσαμε για το καλοκαίρι, τι θα λέγατε για ένα πάρτυ;

Στις 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016, ημέρα Σάββατο στα γραφεία του Συλλόγου μας, Αγ.Βασιλείου 1 –ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, στις 17,30 το απόγευμα, μαζευτήκαμε πολλά μέλη για να απολαύσουμε ένα δροσιστικό ποτό και όχι μόνο ,να ευχηθούμε από κοντά ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και να δώσουμε ραντεβού για τον Σεπτέμβρη.

Όμως η ζέστη αφόρητη και έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να μεταφερθούμε στο προαύλιο χώρο του Γραφείου μας με όμορφη μουσική, δροσερά ποτά, προσφορά της εταιρείας GreenCola και με τις υπέροχες γλυκές γεύσεις  χωρίς ενοχές από το Ζαχαροπλαστείο ΦΥΣΙΣ.

Ευχαριστούμε θερμά, τους χορηγούς μας  που με την ευγενική προσφορά τους με  τα υπέροχα προϊόντα τους και τις υπηρεσίες τους, συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση αυτής της συνάντησης, τους κκ :

  • Κο Ιωάννη Νταλιάνη – Ζαχαροπλαστείο ΦΥΣΙΣ  fysis
  • Κο Γεώργιο Τσουράπα – Green Cola Hellas SA  greensign
  • KoΙωάννη Βαμβακάρη  για την αποστολή δωρεάν ενημερωτικών μηνυμάτων στα μέλη μας  από την εταιρεία VOICELAND  voicetranp

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

 

 

syned2

syned3

 

syned5

 

syned4

Μοιραστείτε το: