FEATUREDΔΙΑΒΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΔΙΑΤΡΟΦΗΣΥΝΤΑΓΕΣ

Συνταγές κατάλληλες για άτομα με Διαβήτη από το ΙΕΚ ΣΒΙΕ

Mε αφορμή την παγκόσμια ημέρα διαβήτη,  ο τομέας διαιτολογίας και μαγειρικής του ΙΕΚ ΣΒΙΕ  συνεργάστηκαν άψογα  και παρουσίασαν κορυφαίες γαστρονομικές προτάσεις σε αλμυρά και γλυκά, τα οποία μπορούν να απολαύσουν τα άτομα με σάκχαρο:

Πράσινη σαλάτα με dressing εσπεριδοειδών και κατσικίσιο τυρί, φιλέτο σολομού με πορτοκάλι και  αρωματισμένο ρύζι μπασμάτι, μηλόπιτα με πτι μπερ ολικής και φρέσκα μήλα, κανέλα και στέβια.

 

Σήμερα σας παρουσιάζουμε τη συνταγή της μηλόπιτας.

 

Μηλόπιτα με πτι μπερ ολικής, φρέσκα μήλα, κανέλα και καστανή ζάχαρη ή στέβια

 

Γευστικές συνταγές ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς από τα έμπειρα χέρια των ειδικών στον τομέα της μαγειρικής και της διαιτολογίας!

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, οι σπουδαστές έζησαν  μια μοναδική μαθησιακή εμπειρία, η οποία διευρύνει τους ορίζοντες τους και τους προσφέρει χρήσιμα εφόδια για την επαγγελματική τους πορεία.

Το υπέροχο μενού επιμελήθηκαν και δημιούργησαν ο σεφ κ. Γιάννης Κουτσακης, υπεύθυνος του τομέα μαγειρικής  και η διαιτολόγος κα Δήμητρα Σιτζάνη, υπεύθυνη του τομέα διαιτολογίας του ΙΕΚ ΣΒΙΕ.

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΣΒΙΕ εκπαιδεύονται και δημιουργούν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, προσομοιώνοντας την εργασιακή πραγματικότητα ενός ξενοδοχείου ή εστιατορίου.

Πηγή: www.sbie.edu.gr/to-iek-svie-proteinei-syntages-gia-diavitikous/

Μοιραστείτε το: