Δευτέρα, 14 Οκτώβριος 2019

Συνταγή: Σολωμός με πορτοκάλι και λαϊμ από το ΙΕΚ ΣΒΙΕ

Mε αφορμή την παγκόσμια ημέρα διαβήτη,  ο τομέας διαιτολογίας και μαγειρικής του ΙΕΚ ΣΒΙΕ  συνεργάστηκαν άψογα  και παρουσίασαν κορυφαίες γαστρονομικές προτάσεις σε αλμυρά και γλυκά, τα οποία μπορούν να απολαύσουν τα άτομα με σάκχαρο:

Γευστικές συνταγές ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς από τα έμπειρα χέρια των ειδικών στον τομέα της μαγειρικής και της διαιτολογίας!

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, οι σπουδαστές έζησαν  μια μοναδική μαθησιακή εμπειρία, η οποία διευρύνει τους ορίζοντες τους και τους προσφέρει χρήσιμα εφόδια για την επαγγελματική τους πορεία.

 

Φιλέτο σολομού με πορτοκάλι και  αρωματισμένο ρύζι μπασμάτι

 

 

Αφήστε μια απάντηση