ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

«Τρέχουμε για να αλλάξουμε τον Διαβήτη» στον Όλυμπο

Το Σάββατο 24 Ιουνίου και την Κυριακή 25 Ιουνίου η ομάδα «Τρέχουμε για να αλλάξουμε το Διαβήτη» ακολουθεί τις ιστορικές διαδρομές στο «Βουνό των Θεών»

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Novο Νοrdisk Ελλάς με την επιστημονική υποστήριξη της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας (ΕΔΕ), η ομάδα «Τρέχουμε για να αλλάξουμε το διαβήτη» δίνει το παρόν στον 14ο Olympus Marathon στο δήμο Δίου-Ολύμπου στην Πιερία. Το Σάββατο 24 Ιουνίου στους παιδικούς αγώνες και την Κυριακή 25 Ιουνίου στην «Kόψη των Αετών» και στα «Ολύμπια Μονοπάτια» η ομάδα «Τρέχουμε για να αλλάξουμε το διαβήτη» θα δώσει το δικό της δυναμικό παρόν. Την ομάδα θα αποτελούν εργαζόμενοι της Novo Nordisk Hellas με επικεφαλής το Γενικό Διευθυντή της εταιρείας κ. Ολύμπιο Παπαδημητρίου, μέλη της Ένωσης Γονέων Παιδιών και Νέων με Διαβήτη καθώς και μέλη της Ένωσης Διαβητικών Ν. Πιερίας.

«Η εταιρεία μας συμμετέχει και τη φετινή χρονιά στα δρομικά γεγονότα του Olympus Marathon. Σκοπός μας είναι να εστιάσουμε στην ευαισθητοποίηση, να προάγουμε το μήνυμα για τη σημασία της πρόληψης και να αναδείξουμε τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης του διαβήτη. Θα συνεχίσουμε και θα εντείνουμε τις προσπάθειες μας απευθυνόμενοι τόσο στο ευρύ κοινό, όσο και στην Πολιτεία, προκειμένου να αναχαιτιστεί η πανδημία του αιώνα που ονομάζεται σακχαρώδης διαβήτης», δήλωσε η Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων της Novo Nordisk Ελλάς, κα Μαίρη Καραγεώργου.

Πρεσβευτής του μηνύματος «Τρέχουμε για να αλλάξουμε το διαβήτη» είναι ο δημοφιλής παρουσιαστής/ηθοποιός Γιώργος Μητσικώστας, που τρέχει με την Ομάδα της Novo Nordisk Hellas και μας παροτρύνει να συμμετέχουμε στο δρομικό γεγονός, ακολουθώντας τις ιστορικές διαδρομές στο «Βουνό των Θεών»!

Μοιραστείτε το: